BeursvloerBeursvloer logo Waddinxveen

Deelname Beursvloer Waddinxveen 2017.

 

Voor de tweede maal werd op 17 mei jl. in Waddinxveen een beursvloer gehouden. Deze vond plaats in het Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein. De Beursvloer is bedoeld om bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen. De deelnemers bestonden uit 14 bedrijven/serviceclubs en 26 maatschappelijke organisaties. Gered Gereedschap Waddinxveen was ook bij deze editie weer aanwezig. Als één van de maatschappelijke organisaties. Het evenement werd geopend door de wethouder Leferink.

Anderhalf uur lang konden deze organisatie en ondernemingen met elkaar in contact treden. En onderzoeken of er binnen de vraag en het aanbod een match kon worden gecreëerd. Onder toezicht van de notaris zijn in 1,5 uur tijd 80 matches gerealiseerd. Die in de komende maanden verder worden uitgewerkt.

Gered Gereedschap Waddinxveen heeft hierbij 2 matches gerealiseerd. Te weten met ‘Terminale Zorg Thuis en Hospice Midden-Holland’ en ‘Woonpartners Midden-Holland’.

Het geslaagde evenement werd afgesloten door burgemeester Bert Cremers.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment